Нова возила за „СУРЧИН“

Нова возила за „СУРЧИН“

Возни парк ЈП „Сурчин” богатији је за четири возила која ће умногоме унапредити услуге екипа радника на терену, истакао је председник Градске општине Сурчин Стеван Шуша приликом примопредаје три мања теретна и једног специјализованог багер возила на платоу у Добановцима. Он је напоменуо да ЈП „Сурчин” на подручју општине обавља различите комуналне делатности, од послова комуналне хигијене преко уређења зеленила до одржавања гробаља па је сходно томе било потребно  уложити средства у обнову возног парка и заменити поједина возила која су завршила радни век.

Директор ЈП „Сурчин” Миљан Шишовић је истакао да ће уз помоћ нових возила свакодневни послови бити олакшани на задовољство пре свих грађана Сурчина, додавши да ће нови багер бити углавном коришћен на градским гробљима као и један камион, док ће остала возила бити намењена одвожењу комуналног отпада,  и употребњена након уређења зеленила и сезонских послова кошења траве и орезивања грана, јер су управо због мањих габарита проходнија у ужим улицама.

Након уручивања кључева нова возила су одмах ангажована на комуналним пословима.

[ngg src="galleries" ids="17" display="basic_thumbnail" override_thumbnail_settings="1" thumbnail_width="400" thumbnail_height="300"]