Руководство

Директор ЈП „Сурчин“

в.д. директора ЈП „Сурчин“ Миљан Шишовић, дипломирани инжењер архитектуре

Председник Надзорног одбора ЈП „Сурчин“

Бојан Покрајац

Рођен 1991. године у Београду. Ваздухопловну Академију „Петар Драпшин“ завршио у Београду. Дипломирао је на Машинском факултету Универзитета у Београду, где је завршио основне и мастер академске студије. Стекао звање дипломирани мастер инжењер машинства.

Пословну каријеру започео је 2008. године као практикант у Јат Техници. Затим 2009. у Ваздухопловном заводу „Мома Станојловић“, а касније 2014. године и у Lufthansa Тechnik – Frankfurt. Од 2016. године радно je ангажован у Air Serbia – Тehnika на позицији Инжењер АТR/B737 и као представник фирме у МРО центру.

Од 2013. године Члан је надзорног одбора ЈП „Сурчин“. За председника надзорног одбора именован је одлуком Скупштине ГО Сурчин у фебруару 2019. године.

Говори енглески и немачки језик. Област интересовања ваздухопловство и информационе технологије.

Члан Надзорног одбора ЈП „Сурчин“

Ана Шуша

Рођена 1990. године у Београду. Угоститељко туристичку школу завршила је у Београду. Дипломирала је на Високој туристичкој школи струковних студија Универзитета у Београду и стекла звање струковни економиста.

Стручно усавршавање обављала је у периоду од 2005-2009. године као практикант у хотелу Палас, хотелу Парк, Мажестик, Сплендид Москва и Интерконтинентал као и у туристичким агенцијама Mediteraneo Holidays, Фудекс, Путник и Филип травел.

Пословну каријеру започела је 2011. године у туристичкој агенцији Mediteraneo Holidays где ја радила до 2017. године, након чега пословни аганжман преузима у  Школи страних језика „Невен“ где ради и данас.

За члана Надзорног одбора  ЈП „Сурчин“ именована је 2016. године

Живи у Сурчину, удата је и има двоје деце.

Члан Надзорног одбора ЈП „Сурчин“

Мирослав Радивојевић, дипл. пољопривредни инжењер.